cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Titanic

No sé si hauria de parlar del Mallorca, però avui no vull parlar de coses tristes. Aquesta setmana la il·lusió s’ha traslladat a l’At. Balears. Sembla que Bartomeu Cursach ha agafat el bou per les banyes i el projecte balearico ha rebut un nou impuls. No sé pràcticament res de Cursach –només he llegit notícies dolentes sobre ell en un diari que es dedica a desinformar i a mentir–, però em diuen que és una persona que compleix els seus compromisos. És per això que la presència de Cursach pot ser bona per al club blanc-i-blau, un club estimat, proper i popular.

No sé què en pensa l’amic Francesc Bujosa, l’artista Miquel Barceló o molts d’altres confessats seguidors de l’Atlètic Balears, però a mi em fa la sensació que aquest impuls pot ser positiu. Temps al temps... Ja ho veurem. I sobre el Mallorca..., i què volen que els digui? Pena, peneta, pena, penassa, llàstima, desil·lusió, desencís, enyorament d’altres èpoques, desubicació, descontrol, desfeta, desastre... Em sap ben molt greu ferm, però no em surt cap element positiu, cap motiu d’alegria, cap element per a l’esperança.

El resultat? Ah, però hi jugava? Els resultats només serveixen per matar temporalment les penes, o per accentuar-les, però la crisi és de fons, de fonaments, d’estructura, global... L’empat final d’ahir té poca importància, quasi gens. És el menys transcendental d’un equip, d’una Societat Anònima ben tocada.

Això requereix mà de metge i ningú no veu el doctor per enlloc. I no sabem si vindrà o, almanco, se l’espera. Mentre no es produeixi una renovació profunda, de tot el que avui és i representa el club, res no funcionarà. Anam costa avall i sense fre, però el més sorprenent és l’aparent manca de preocupació dels dirigents actuals. El Mallorca sembla el Titanic, i mentre es va enfonsant l’orquestra surt a coberta i continua tocant com si res no passàs. Alerta, però, perquè el Titanic avui és ben al fons de la mar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per blanc -i-blau, fa mes de 15 anys
Ja ens aniria bé tenir algú que impulsi l'Atlètic perquè en Matias no ha fet el que s'esperava d'ell.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente