nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Ens veiem a Nova Delhi

Obligats i alhora devots de l’actualitat, no podem pas deixar d’informar de la transcendental trobada que la indústria del luxe celebrarà a l’Índia, concretament a Nova Delhi (els hindús en diuen només Delhi) els pròxims dies 3 i 4 de desembre, convocada per l’International Herald Tribune (l’edició global del New York Times), a l’hotel The Imperial. Qui tingui la intenció de participar-hi, haurà de preveure que la inscripció per als dos dies costa uns 3.000 euros (sense incloure-hi el viatge, ni l’allotjament, entre 500 i 2.000 euros la nit, segons la cambra que triï), que pot transferir a un compte del Barklays, a Londres, remetent-ne còpia a la senyora, o senyoreta, Ewelina Stepnik.

Aquestes trobades s’organitzen des de fa alguns anys (les últimes van ser a Dubai, Istanbul i Moscou), i pretenen reunir "els líders de la indústria del luxe i la gent que pren decisions" al llarg de "dos dies d’idees, intuïcions i inspiracions". Enguany hi participaran, a més del ministre hindú de Comerç i Indústria, i entre altres, els caps d’Hermès, Armani, Balenciaga, Cartier o Christie’s, i personalitats com Stella McCartney, Elizabeth Hurley o Anna Zegna. Repassant els convidats a la trobada de l’any 2007, a Moscou, observareu que hi acudiren Melanie Flouquet, de JP Morgan, Franck Petitgas, de Morgan Stanley, o Roberto Berdotto, de Lehman Brothers Europe, que enguany no figuren a la llista de participants de prestigi. Potser han canviat de feina, ara que alguns bancs han entrat en dificultats (i "caure en dificultats" inclou, en alguns casos, desaparèixer). També podreu llegir que a Moscou, a la sessió inaugural, Bernard Arnault (president de Louis Vuiton Moët Hennessy, líder dels fabricants de productes de luxe), i el dissenyador Tom Ford van oferir un discurs sobre el concepte "luxe ètic", que definiren com "els productes que defineixen llurs propietaris i usuaris com a gent amb consciència humana i ecològica". Interessant, sens dubte. (Sobre l’esdeveniment també destacaren, entre altres informacions, que Moscou és una ciutat plena de "hot clubs", "però on l’espera és gèlida si no ets a la llista dels convidats").

Ah! Una darrera dada. La trobada a Delhi serà presidida per l’editora de moda de l’IHT, Suzy Menkes, que compta amb un destacat currículum en el món de la cultura. Ha escrit Les joies reials, un llibre sobre la col·lecció privada de joies de la reina Elizabeth, L’estil Windsor, "una investigació sobre l’estil de vida del Duc i de la Duquessa de Windsor", i Queen and Country, "un estudi sobre el món rural privat de la reina Elizabeth i els interessos ecològics del príncep Carles". Quin nivell! (Un punt monotemàtic, això sí). Ja ho sabeu, directius d’empreses de moda, dissenyadors, consultors, inversors immobiliaris, publicistes, gents del màrqueting i distribuïdors de begudes, i similars: ens veiem a Delhi!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.