cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Per sortir del pou

Està molt bé que el Consell de Mallorca prepari per a l’any que ve uns pressuposts expansius i centrats en les inversions anticrisi. En temps de conjuntura s’ha de notar l’alè de les institucions per intentar reactivar l’economia en la mesura que sigui possible. Ara bé, per a l’equilibri del pacte, també és molt important que el conjunt de forces polítiques que el formen s’hi sentin satisfetes.

Aquests pressuposts obtindran l’èxit que tant necessita l’Illa si els diferents departaments, gestionats per forces distintes, se senten suficientment dotats. Uns comptes públics de coalició, en què conflueixen les il·lusions i els objectius de tots els aliats que la formen, han de ser el motor de tots ells. Si no és així, el transcurs dels mesos i de la dinàmica política diària generarà desconfiances que, finalment, poden repercutir en el bon funcionament de la institució. Tot i així, és fonamental aquest instint de cercar un nou impuls de la societat civil en èpoques en què s’escampa la desmoralització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Magi, fa mes de 15 anys
No importaria que hi hagues cap consell a Mallorca.Es com se collonada de la comnidad de Madrid. Duplcitat de funcions.
Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 15 anys
Perdona que et diga, Santa Quitació, però en només tenir 59 diputats no es pot complir sa proporcionalitat representativa de cada illa, ja que Formentera està sobrerepresentada i Mallorca, per contra, infrarepresentada. Seria més just que Formentera tengués 1 representant i cadascuna de ses altres illes es resultat de dividir es nombre d'habitants pes nombre d'habitants de Formentera. Una altra cosa és sa representativitat efectiva de sa població en es sentit que exerceixin veritablement de servidors d'aquesta, aquí ja no m'afic
Valoració:0menosmas
Per Santa Quitació, fa mes de 15 anys
Per sortir del pou s'haurien de reduir el nombre de polítics i d'alts càrrecs.
Si els EUA tenen 300.000.000 d'habitants i 100 senadors, què fa Espanya amb 44.000.000 i 250 senadors? I Balears amb 59 diputats?
Mantenint la proporció, Espanya n'hauria de tenir 15 i Balears 0.33!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente