cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

Regeneració

L’experiència ofereix un panorama desolador en el cas d’una convocatòria electoral avançada. L’abstenció podria fregar xifres deslegitimadores dels resultats que no ajudarien a la governabilitat que es pretén recuperar. Ara bé, l’actual situació parlamentària, on la cobdícia ha contaminat govern i oposició (per ara, molt més a aquesta; per ser objectius), és impossible de defensar des d’una perspectiva democràtica.

Hem arribat a la ignomínia actual per repugnant corporativisme dels mediocres arrecerats en organitzacions poc escrupoloses, tal com s’han demostrat els partits polítics. És imprescindible una neteja, una regeneració ètica i, també, estètica que retorni la confiança de la ciutadania en la seva classe política. Des de la innocència que em caracteritza, podria creure que s’ha arribat al zenit del desprestigi i que aquesta impossibilitat d’empitjorar obligarà a prendre mesures. Em tem, però, que els polítics haurien d’intuir una major predisposició de la ciutadania a deixar-los sense feina de la que, ara mateix, reflecteixen les enquestes sobre corrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per moixeta, fa mes de 15 anys
No seria mala cosa que ens fixàssim en quins polítics tenen la vida resolta fora de la política, és a dir, una feina, i quins en depenen per viure. Segurament l'esquerra guanyaria per golejada ja que dins les files del PP n'hi ha que mai no han fet cap altra feina.
Valoració:2menosmas
Per Ernest, fa mes de 15 anys
Em preocupa que diguis que la cobdícia ha contaminat el Govern i l'oposició, això és la consigna del PP (la corrupció afecta tothom). Fins ara la corrupció afecta el PP i UM per casos que es van produir quan governava amb el PP, i això s'ha de dir, una altra cosa és faltar a la veritat.
Valoració:5menosmas
Per Toni, fa mes de 15 anys
Regeneració, diu? Però si tots tenen el cul aferrat a la cadira talment sembla ja tot un. Una potada ben forta al cul es el que mereixen la majoria d'ells i a ca seva i tenen ses feines, a veure com ho feien per trobar una feina fora de la política que els dones tants de beneficis sense fer res i amb barra lliura inclosa a càrrec de la empresa. Missió impossible em sembla, a no ser que fos per cobrar els serveis prestats, com un que ara és a Washington, i que viu com un pasha sense fer res, de fet es que no saben fer res, pobrissons meus. La regeneració no es possible a les bones, cap d'ells es vol fer el harakiri, penso que si no deixem d'anar votar i, per tant, no els hi legalitzéssim la cova i els negocis bruts, res no canviarà. Jo ja he decidit que no penso participar mes amb aquesta pantomima d'estar per casa que mos han muntat, volen fer creure que vivim a una democràcia i ells, contades son les excepcions, en fan befa per el seu propi benefici. Tal qual els porcs d'en Orwell.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente