algo de nubes
  • Màx: 16.17°
  • Mín: 7.61°
16°

No vagi per dit

"Los Soprano" i Isabel Rosselló
Ens comenten que l’actriu Lorraine Bracco (a la foto), intèrpret de la llorejada sèrie nord-americana Los Soprano, que se centra en la màfia de Nova Jersey, és la viva imatge de la soprano mallorquina Isabel Rosselló, en l’actualitat a la presó a causa del cas CDEIB. La sèrie s’ha emès per La Sexta amb un èxit notable.

Cardona aguanta
L’exconseller Josep Juan Cardona està disposat a mantenir el tipus fins al darrer moment. I no només això: té suports dins el partit i els tindrà. La situació només podria canviar si es demostràs que ficà mà al calaix.

Facultat de medicina
Alguns grups de metges ja duen mesos matenint contactes amb vista a formar el que podria ser el primer grup docent de la futura facultat de medicina de la UIB. Cada cop hi ha més impuls en aquest sentit.

L’estratègia del PSIB
A mesura que disposin de més recursos, els socialistes pensen dedicar-se més a tenir contents diferents segments socials i professionals, i no només a fer grans obres.

Roca i una dotzena d’ensaïmades
El president de Caixa Rural de Balears, Biel Roca, partí divendres cap a València per presenciar el GP Motociclisme, esport al qual és aficionat. Asseguren que feia goig veure’l perquè s’endugué "una dotzena llarga d’ensaïmades, i de les més grans".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.