algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

No vagi per dit

El Consell de Govern i Vicens
El Consell de Govern analitzà ahir la qüestió de Tomeu Vicens. Un Miquel Nadal amable i conciliador demanà "calma i un temps prudencial" al president Antich i al Bloc perquè s’abstinguessin de pressionar, ja que "nosaltres resoldrem el problema". La seqüència serà així: d’aquí a uns dies es reunirà l’executiva d’UM i sol·licitarà a Vicens que deixi l’acta de diputat. Si s’hi nega, serà expulsat del partit i passarà al grup mixt. Després, en uns dies, es produirà la resolució del Tribunal Superior. Si els jutges acceptassin la petició de Fiscalia, Vicens aniria a la presó. Ningú no creu que mantingui l’acta de diputat, perquè es produiria una situació semblant a la dels etarres càrrecs electes empresonats, que han acudit a votar engrillonats.

En defensa de la ‘Nación Española’
Dos residents a Mallorca explicaran avui al recinte firal de Madrid les seves experiències lingüístiques. Jorge Campos, president del Círculo Balear, i William Vega, d’Asocolombia, intervindran al simpòsium El español en España que organitza la Fundación para la Defensa de la Nación Española. També hi parlaran el director d’informatius de la Cope, Ignacio Villa, i l’il·lustre Amando de Miguel. L’acte conclourà amb l’himno español, com no podia ser de cap altra manera.

Entesa i Mateu Crespí
Hi ha expectació a Entesa per saber si el número 5 de la llista electoral d’UM, Mateu Crespí, arriba a entrar al Parlament. Crespí, que s’hi presentà com a independent, és en l’actualitat militant d’Entesa.

Monument del Baleares
Guanya força la teoria que la inscripció d’aquest monument franquista serà tapada amb una coberta per part de Cort, tot respectant el conjunt del monòlit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluc, fa mes de 15 anys
Volem el símbol falocràtic feixista fet miques.
Valoració:0menosmas
Per Roberto, fa mes de 15 anys
Encara que es tapi la inscripció, tothom sap què significa. I ho sabran les generacions futures, perquè en quedarà constància als llibres d'història. En definitiva, tendrà un efecte semblant, tot i que, òbviament, no idèntic. Jo m'inclinaria més per fer-lo desaparèixer. Tanmateix, manca de tot valor estètic, és només una muntanya de pedra de Santanyí. Que es recicli per a altres intervencions.
Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 15 anys
Tomau aquesta vergonya
Valoració:2menosmas
Per Enderrocador, fa mes de 15 anys
Que tomin el puta monòlit!!!
Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 15 anys
Es feixisme sempre aposta per lo gros, per sa imperialitat, d'aquí ses dimensions i sa forma des monument de sa Feixina, que es pega estèticament a bufetades amb s'esperit democràtic i revolucionari
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente