nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Agressions als metges

És necessària una campanya per prestigiar la gran tasca que fan els professionals de la medicina

El fet que durant el 2007 s’hagin produït 452 incidents als centres sanitaris públics de les Balears, amb un total de 86 agressions a metges, ha de posar en guàrdia els responsables polítics i el conjunt de la població. L’esforç per poder disposar d’una sanitat pública de qualitat és enorme. La voluntat de tenir una xarxa de primera categoria és essencial amb vista a poder assolir una societat més justa, equilibrada i desenvolupada. Per això, s’ha de ser inflexible amb els que protagonitzen fets inqualificables dins els centres mèdics, per molta tensió que hagin de suportar ells, els seus familiars o els coneguts.

No es pot consentir ni un gra de degradació als hospitals dependents de les institucions, i la millor manera d’aconseguir-ho és una campanya per prestigiar els professionals de la medicina davant la ciutadania. Presentar-los com la punta de llança d’una societat abocada a la solidaritat, l’esperit de servei i el suport a aquells que més ho necessiten. Mai no s’ha de permetre que la qualitat sanitària retrocedeixi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sa Paparra, fa mes de 15 anys
Aquest problema l'he viscut en viu dins l'Ensenyança. I per part de pares i d'alumnes.
És denigrant pels tres estaments. Pel que reb, i pels dos que peguen o ofenen. I per un quart: El que poguent-hi posar un remei radical, el deixa covar anys i anys.
Valoració:1menosmas
Per Llorenç, fa mes de 15 anys
No puc deixar d'expressar la meva admiració per aquest colectiu. Es passen mitja vida estudiant, per acabar fent guardies com a cabrons i aguantant una guarda de malcriats, maleducats i cafres com som molts del pacients. A més, mal pagats. D'això s'en diu vocació. Talment el funcionariat del mon de l'ensenyament !!!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente