algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

No vagi per dit

Paco Frau i la cartera d’Interior
Per les rodalies del Parlament es va veure ahir Paco Frau, militant històric del PP de Palma i mà dreta de José María Rodríguez, duent una cartera negra amb la inscripció "Conselleria d’Interior". Com se sap, el seu cap polític va ser conseller d’aquest departament la passada legislatura i Frau es trobava allà a les seves ordres.

Parla Rodríguez
Per cert, la veu de José María Rodríguez s’ha tornat a deixar sentir per la seu. Ha estat per dir que "mai no he vist Antònia Ordinas dins el partit ni a cap acte organitzat per nosaltres".

L’errada de Joana Barceló
La nova consellera de Treball, Joana Barceló, va patir un lapsus ahir en el ple del Parlament. Resulta que, sense adonar-se’n, es va anar a asseure al seu antic escó de diputada i no al que ara li correspon com a consellera. És que està molt capficada amb la seva nova feina i no té temps de fixar-se en els detalls, o és que enyora la seva anterior ocupació?

Maldecaps amb el comitè d’ètica
Per dins el PP es comenta que "seria molt complicat" que el recentment format comitè d’ètica "pugui citar afiliats per interrogar-los, ja que no té estatut que reguli el seu funcionament". Això significaria que aquest organisme, que presideix Roman Piña Homs, "no té cap autoritat jurídica. La seva presència s’ha d’entendre com un comitè d’assessors, però sense capacitat de citar ningú". Militants del PP critiquen també la figurera de Piña, que va fer declaracions als mitjans abans que la mateixa Rosa Estaràs, "quan ell és un no ningú dins el partit".

Ferides de Carlos Delgado
El congrés del PP ha deixat ferides en el candidat Carlos Delgado, la relació del qual s’ha enterbolida amb gent de Calvià que fins ara es considerava molt pròxima a ell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 15 anys
Si hem de fer cas d'en Freud, na Joana Barceló enyora sa seua anterior ocupació
Valoració:0menosmas
Per Crits, fa mes de 15 anys
Qu en Paco Frau torni sa cartera!
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 15 anys
Aquesta genteta del PP no deixen de donar un espectacle llastimos un dia darrera l'altra.. Si en Roman Pinya no te cap autoritat, per que no mos alliberan de tanta comedia i, de pasada, ells s'estelviaran fer el ridicul per enesima vegada amb un invent que ningu es creu? No tenen un minim de dignitat per afrontat tot el que esta passant amb la corrupcio dels seus ex-altcarrics? Els ciutadans, a mes de havermos esculat la bossa, esteim farts de veura sempra les mateixes cares, amb en Matas o sensa ell sempra son els mateixos, crec que no en hi ha ni un que pugui tirar la primera pedra, per tant, que mantenguin un silenci digne fins que la justicia hagui dictaminat qui es culpable i qui no ho es, o dimitir en massa i deixar que els que tenen les mans netas agafin les riendes del partit. Mai es via vist res de semblant, haurem de sortir al carrer per obligar-los a que tornin la decencia a les institucions i mos tornin el que han robat? Quin fastic! i quina poca vergonya que demostren...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente