muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
17°

Viaene: Cardona: Matas

A hores d’ara Ordinas i Rosselló ja han cantat la Novena de Beethoven i han implicat Kurt Viaene fins a les orelles. Aquest, de moment, està mentalment dins la lloriguera. No vol tirar per amunt. Fa honor al seu nom de pila quan és més que possible que fos un segona fila dins l’escàndol. Per sobre, s’hi troba l’exconseller Josep Juan Cardona, el qual dins el PP ara ja és conegut com el chino Cardona i en altres ambients com Pepito Juan (és a dir, que el deixen tirat). Un Cardona angoixat declarà dimarts passat en els passadissos del Parlament que "no record qui em va suggerir que nomenàs Antònia Ordinas". Aleshores l’exgerent del CDEIB callava i ell ja es posava les barbes a remullar. No pogué parlar més clar: només un superior jeràrquic li podia suggerir a Cardona que entregàs el sac de les ametles a Antònia Ordinas. L’únic superior jeràrquic que tenia era el president del Govern i del PP, Jaume Matas i Palou. Si Kurt deixa de fer de curt i el Tribunal Superior permet accions contra l’aforat Cardona... en Washington se ha puesto el sol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mateu, fa mes de 15 anys
Algú sap si la Conselleria d'Agricultura també està essent investigada?
Valoració:1menosmas
Per Solleric, fa mes de 15 anys
Vudyalien lo de malbaratar doblers públics no ve des Rasputin, aquests tenen molta molta més escola, i quan no malversan accepten soborns com el tito Biel a n'es túnel de Sóller i ja veies el que li ha passat... pseee pero es que ha prescrit, ja es vera que som bambols i els tornaran votar
Valoració:3menosmas
Per FRAULES, fa mes de 15 anys
SI KURT VIAENE CANTA ,EL SEGUENT ÉS EL SR, CARDONA,SI AQUEST CANTA EL SEGUEN ÉS EN MATAS. LI HAURIEN DE OFERIR LA OPERACION RETORNO DE EMIGRANTES...........ESTA ACOSTUMAT AL GRATIS TOTAL
Valoració:0menosmas
Per vudyalien, fa mes de 15 anys
Tot això de malversà diners publics va començar amb el Rasputin, com llavòrs no els hi va passar res... idò tots s'havian pensat que eren cera del corpus... però varen perdre ses eleccions , en Matas que ja s'ho veia venir, va fogir i ara tot s'està destapant, "y lo que te rondaré morena"...ah i se putada es que d'aqui tres anys a n'aquets peperos els tornaran votar i tenen dellonsos de tornar guanyar. A les Illes som així de bambols.

Valoració:1menosmas
Per llop, fa mes de 15 anys
Quin article més bo,quin fart de rialles. I quina tragicomèdia més bona aquesta de n'Ordines si no fos un drama inacabat.
Matas, per cert, per on ets?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente