nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Beneits útils

Sempre han existit curts de gambals capaços de crear-se problemes sense cap benefici possible. El perill rau quan qui es creu més viu els engreixa per utilitzar-los com a beneits útils. Sadolls d’ego i de recursos, perden la categoria d’anècdota i adquireixen la de problema. Això és el que passà al personatge colombià amb figurera que aquests dies mostra el llautó quan desbarra mesclant llengua amb droga, o quan declara Colòmbia salvavides de la inseguretat ciutadana de Balears. Ell no és el culpable.

Els malalts mai no ho són. Ell només és un altre en el caramull de monstres alimentats per un Matas sense cap escrúpol ni sentit d’estat. A més d’emparar els elements més corruptes que existien, de manejar els doblers públics per a profit personal, de deixar un deute que ens hipoteca o de fer obres tan innecessàries com cares i mal fetes... a més engreixà monstres ultraconservadors, anticatalanistes i tot quant col·lectiu li feia servei a canvi de subvencions i fotos en els diaris, sense que li importàs un rave la convivència. En resum, un president de destrucció massiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 15 anys
A part que en Mates ha sét un president de destrucció massiva, n'Antich no està sent ni de bon tros un president de reconstrucció que entusiasmi sa gent, mirau Ço n'Espases o Air Berlin
Valoració:-1menosmas
Per Txe, fa mes de 15 anys
M'agradaria saber d'on li ve a en Màtigues aquest odi tan gegantí cap a la nostra gent i la nostra terra. Tant d'oi el fa ser mallorquí???
Per què tant d'odi?? Per què només fer política per destruir-nos i enfrontar-nos???
Valoració:0menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 15 anys
En lloc d'aplicar els seus coneixements al seu país, l'abandona i es fa espanyol. Un altre com en Vargas Llosa! I tots dos a emprenyar els catalans!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente