algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

No vagi per dit

Melià no té carnet

L’altre dia afirmàrem que Miquel Melià , exdirector general de Política Lingüística del Govern Matas, tenia dificultats per participar en el congrés del PP perquè no tenia el seu carnet d’afiliat en ordre. Doncs bé, Melià no anirà al congrés. Resulta que es presentà a compromissari per Menorca i sortí elegit, però després el seu número d’afiliat no apareixia per enlloc. Finalment es descobrí que no pertany al PP. Es presentà a compromissari d’una formació de la qual no forma part. Lògicament, li han dit que es tregui el carnet i que esperi a un altre congrés.

Juaneda no serà compromissari

El pròxim congrés del PP balear té paradoxes. Antoni Juaneda, encarregat de defensar la ponència estatutària, no ha sortit elegit compromissari. Això no li impedeix fer aquesta tasca, però demostra les turbulències internes. Juaneda, exdirigent del PP de Menorca, viu a Calvià. El canvi de domicili es produí quan s’uní sentimentalment a Xesca Pascual, exsecretària de Matas. En fer-se l’elecció de compromissaris, Carlos Delgado havia inscrit tota la seva tropa d’assessors municipals a Calvià, tot i que és prou sabut que la gran majoria viu a Palma.Juaneda en quedà fora, com també el psiquiatre Martín Soledad, home de confiança d’Estaràs.

La celebració del Riviera Maya

Aquest mes es compleixen dos anys de la celebració per part del Grup Barceló del 75è aniversari de l’empresa al seu resort Riviera Maya de Yukatan. Allà hi acudí el president Matas. En assabentar-se de la presència de periodistes mallorquins, els Barceló suspengueren la roda de premsa. En veu baixa, Matas digué a un periodista: "Els Barceló són un orgull, com la Coca Cola, que s’ escampa per tot el món". Aquestes paraules serien, amb el temps, premonitòries...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.