algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

No vagi per dit

Beatriz, en català
La ministra de l’Habitatge, Beatriz Corredor, va sorprendre ahir tothom a la capella del Consolat de la Mar quan pronuncià en català el primer paràgraf del discurs davant el president Francesc Antich i altres autoritats presents. Corredor no és catalanoparlant però volgué tenir aquest detall, que agradà molt a la concurrència.

Sandra ja té resposta
La directora general de Justícia del Govern balear, Sandra Capllonch, ja té resposta de Madrid amb vista a iniciar les negociacions per a les transferències de Justícia. El Ministeri no li ha donat data fixa, però sí li ha comunicat que les converses aniran endavant. Sandra vol 50 milions per assumir les competències transferibles. També cercarà una nova seu per a l’Audiència Provincial, que ara es troba al palau de Can Berga de Palma.

La tesi de Joana Maria
La directora general de Relacions Institucionals, Joana Maria Socías, du endavant un projecte de llei de control de les empreses públiques i fundacions dependents del Govern balear. De fet, està molt documentada sobre el tema, ja que és la seva tesi doctoral. Aquesta llei podria tenir importància en el cas Bitel, ja que l’estratègia de la defensa de Damià Vidal se centraria a negar la naturalesa d’empresa pública de Bitel i, en coseqüència, que no hauria comès delicte de malversació de cabals púb lics.

Can Det no tancarà
La mort de Joan Deyà no posarà fi a la producció d’oli a la tafona de Can Det, de Sóller, que era de la seva propietat. Els seus fills Guillem i Tomeu fan comptes de mantenir viu el trull de l’alqueria del Comte d’Ampúries. Aquesta tafona és la darrera que funciona de manera tradicional a Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.