algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Concerts de Setmana Santa

Avui parlam de música perquè sembla una cita obligada assistir a algun concert durant la Setmana Santa.
D'oportunitats n'hi ha moltes i, precisament, això dóna mostra d'una activitat cultural a la nostra ciutat al voltant de l'anomenada Setmana de Passió. En realitat per als melòmans és una setmana de gaudi —i amb això no voldria ferir sensibilitats. És una setmana com ho haurien de ser totes les setmanes de l'any. A Palma acostumam a tenir concentracions i deserts d'actes culturals. És diu que hi ha poc públic potencial, però tal vegada també valdria la pena valorar l'oferta, els canals de comunicació, la qualitat, etc. Altres ciutats tenen més activitat que la nostra i els funciona, la qual cosa vol dir que algun element no acaba de funcionar.

El President Cañellas va pronunciar aquella famosa frase on es posava de manifest per què duem tant de retard a l'àmbit cultural. Si un President diu «Tanta cultura fa oi» no només manifesta que no li agrada la cultura, sinó que expressa que pel Govern la cultura no és important, que no hi dedicarà recursos, que no crearà infraestructures, etc. Han canviat molt les coses de llavors ençà? Una miqueta sí, però una miqueta.

Bé, un altre dia parlarem del tema, però avui em deixin referir-me al concert que avui a les 20.30 tendrà lloc a la Basílica de Sant Francesc. La Coral de la Universitat de les Illes Balears, amb Arnau Reynés a l'orgue, i sota la direcció de Joan Company, realitzarà un gran concert a partir d'un bon programa. Sentirem obres de Ratxmaninov, Olsson, Pau Casals..., s'estrenarà una obra Francesc Batle, i sentirem per primera vegada a l'Estat espanyol una obra de Morten Lauridsen.

L'oferta hi és, la qualitat també, ara només cal que deixem a un costat la peresa i ens apropem a Sant Francesc per sentir bona música emanada de les nostres millors veus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.