nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Marisol, contenta amb la Cope

Marisol Ramírez, cap de llista d'EU-EV a les passades eleccions generals, ha comentat que el mitjà de comunicació en què ha trobat «més espai de llibertat» és la Cope i concretament el programa De nit que condueix Neus Albis.

Antich, eufòric

El president del Govern, Francesc Antich, afirmà dimarts passat al programa En Obert d'IB3 que presenta Rafel Gallego, que a final d'aquesta setmana o durant la pròxima se signaran amb Madrid els convenis de carreteres amb els consells de Mallorca i Menorca per valor d'uns 200 milions d'euros. Antich passa aquests dies els moments més dolços de tota la seva carrera política.

Reunió d'Unitat

Els principals promotors d'Unitat es reuniran dilluns que ve per analitzar el resultat electoral i per decidir què faran amb vista al futur. Volem mantenir «viva la flama» decideixin el que decideixin els diferents partits que han integrat la coalició que es presentà a les eleccions generals.

Assemblees d'ERC

El pròxim juny es durà a terme el congrés d'Esquerra Republicana de Catalunya. La novetat és que tots els afiliats podran votar la nova direcció des del seu lloc d'origen, sigui el Principat, Balears o el País Valencià en diferents assemblees i de manera directa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.