cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

A la Sra. Maria Rosa de Maria de la Salut

Referent a la carta publicada pel Diari Balears el passat diumenge dia 2 de març, l'agrupació socialista de Maria de la Salut contesta a Maria Rosa sobre la nova escola de Maria de la Salut.

Per situar els lectors i veïnats de Maria, deduïm que la Sra Maria Rosa és la mare que a la passada reunió convocada per l'associació de Mares i Pares de Maria, en una de les moltes intervencions que va fer, va dir: Jo no som política ni hem de fer política, però les manifestacions davant la Conselleria les hem de fer abans de dia 9 de març.

Sra Maria Rosa, li volem dir que la Conselleria d'Educació, abans en mans del Partit Popular i ara en mans del Partit Socialista, ha de respondre davant els problemes estructurals «dels edificis escolars». Però, tot el que es deriva del manteniment dels edificis ha de ser solucionat per l'Ajuntament de Maria.

Segons l'informe encomanat pel Batle de Maria, tots els problemes dels edificis del temps de la República són de manteniment i per tant és l'Ajuntament el qui no ha complert amb la seva obligació, perquè fins que tinguem una escola nova, els nins i nines de Maria han d'anar als edificis antics. Això no vol dir que no estiguem d'acord que necessitem una escola nova ja!, però una escola «de primera» i amb totes les garanties de futur.

Per altra part, l'informa també es refereix a alguns problemes que podien ser estructurals, de l'edifici nou (el bunquer). Creim que si és així, la Conselleria ha de posar solució fins que tenguem l'escola nova, i ho hem d'exigir.

També volem fer la següent consideració: L'Associació de Mares i Pares de Maria no es pot conformar amb una escola nova, sigui la que sigui i allà on sigui. En diferents ocasions, l'agrupació socialista de Maria hem fet saber les deficiències que pot tenir l'escola nova feta al Clot d'en Maiol, i els avantatges que podria tenir l'escola nova devora el poliesportiu.

El Batle i el seu equip de govern ho veuen des de un punt de vista ben diferent. Al Clot d'en Maiol hi ha un conveni amb una urbanització i al poliesportiu no hi havia res fins a final de febre del 2008 (o sigui fa 10 dies), però ara ja hi ha proposat, per una comissió informativa, fer-hi un polígon industrial. Per què?, perquè així no podrà haver-hi una escola, però sí negocis.

Pensam que la gent de Maria, tant si som o no pares i mares de nins que "ara" van a l'escola de Maria, no podem consentir haver de tenir una escola a qualsevol lloc per unes conveniències particulars i no tenir una escola «de primera i amb garanties de futur» per altres conveniències particulars. Recordem que a hores d'ara, el Batle encara no té cap solar per entregar a la Conselleria d'Educació.

Rafel Oliver Mas, secretari d'Organització.
Maria de la Salut.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.