algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Els joves d'Artà no som Ñetas ni Latin Kings

Sr. Director, Som un grup de joves artanencs que volem manifestar-vos el nostre malestar per una notícia publicada al vostre diari.
El passat dijous, 21 de febrer, publicàreu que la Policia havia acusat una vintena de joves de fer pintades i actes vandàlics per Artà. És més, el vostre diari va relacionar aquests joves amb les bandes juvenils violentes, concretament que «?la majoria són seguidors de bandes llatines com els Latin Kings o els Ñetas». La realitat, però, Sr. Director, és que la majoria de joves acusats són artanencs. I de la mateixa manera, la majoria són innocents.

Per tot això, vos demanam una rectificació per haver perjudicat la imatge de molts joves artanencs. Així mateix, vos agrairíem que tinguéssiu més respecte a l'hora de publicar determinades notícies que poden induir a la xenofòbia.

I recordau que no necessàriament la presència d'immigrants és sinònim de violència i que els joves ens interrelacionam sense tants prejudicis com els nostres pares.

Miquel Àngel Tortell Frontera, Sílvia Bibiloni Nievas, Jhonatan Calderón Arce, Verónica Ramírez Sancho, Hicham Ayadi, Adrián Cabello Gómez, Zaida Sotelo Moreno, Antonia Sureda Barceló, Noelia M. Bernat Reyes, Katherin Zambrano, Pablo Bibiloni Nievas, Leticia Ramírez Martín, Laura Ostermann, Anabel Ramírez Pérez, Lisa María Ana Koch, Marta A. Cruz Servera, Nerea Peset Amer, Cristina Bibiloni Nievas i Wendy Hernández. Artà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.