algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Emaya

Hi ha àrees de govern que van endarrerides, en canvi, n'hi ha d'altres que sembla que des del primer dia ja tenien clar què havien de fer i es posaren en feina.

Aquest darrer cas és el d'Emaya i el de Cristina Cerdó. Probablement Cerdó té els mateixos atributs que la batlessa Aina Calvo, és feinera, aplicada, constant, agradable..., la diferència és que hi ha un sentiment generalitzat -just o injust-que creu que l'àrea de la batlessa, urbanisme, no arranca i que l'àrea de Cerdó, Emaya, va a tota.

Es podria escriure molt sobre això i, doctors té l'Església per solucionar la qüestió, encara que hi ha una solució que ja no sembla possible i que seria la més lògica: que la batlessa fes de batlessa únicament i no de regidora d'urbanisme -cas insòlit a cap gran ciutat.

Parlava, però, d'Emaya. Jo no sé si, objectivament, la ciutat es troba més neta o no, però els ciutadans moltes vegades ens movem per sensacions i la sensació és que l'empresa municipal de neteja funciona.

Sobre el criticat acte de dissabte passat on la regidora va reunir els treballadors d'Emaya, només puc dir que em sembla perfecte. Em sembla perfecte que algú -i en aquesta cas la presidenta de l'empresa-reuneixi els treballadors per demanar-los el seu parer sobre la feina i les solucions que s'han posar en marxa per donar sortida als problemes de la ciutat. I allò que em sembla més perfecte, encara, és que això no es faci només cada quatre anys quan se'ls va a demanar el vot.

A tots ens interessa que els treballadors municipals estiguin satisfets i motivats perquè aquesta és l'única manera de millorar el servei públic.

La motivació i els recursos materials que es varen anunciar (nova maquinària, nous sistemes, nous camions...) són la passa prèvia que s'ha de seguir per fer més habitable aquesta ciutat de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.