algo de nubes
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

Rectificar quan és necessari

El 28 de desembre (quina innocentada) vaig rebre un correu electrònic enviat per Esquerra - Illes Balears amb el Manifest Gent x les Illes, en què s'anunciava la importància de poder tenir un diputat al Congrés perquè pogués defensar els interessos dels ciutadans de les Illes i no la dels partits, com ens han acostumat a fer la majoria de diputats que hem tingut del PP o del PSIB-PSOE.

He de confessar que vaig fer una lectura molt ràpida del manifest i com que tot em semblava bé, com que vaig pensar que al Bloc actual s'hi havia sumat UM, vaig signar sense pensar-ho dues vegades, però en veure que l'Esquerra que s'anunciava no era Esquerra Unida, sinó Esquerra Republicana, i que cada dia es publicava la incompatibilitat entre EU i UM, vaig pensar que havia de rectificar la meva posició. Tanmateix les festes, dies sense publicació de diaris, etc., ho han impedit, fins que el dilluns 3 de gener, a la pàgina 6 del Diari de Balears, a una notícia titulada «Continuen les adhesions al manifest de suport a la coalició unitària», signada per LL. P., en el tercer paràgraf hi he llegit: «Pere Polo, expresident del sindicat Stei i [...] són altres noms que aparegueren ahir en el llistat...». He decidit escriure aquesta carta al director del Diari per desmarcar-me de la meva signatura equivocada al manifest anterior.

Si Gent x per les Illes no compta amb Esquerra Unida, si no compta amb tots els progressistes de les Illes, que no comptin tampoc amb la meva adhesió. Per tant, em semblen molt bé totes les gestions que està fent el PSM per incloure EU a la coalició unitària, tenint en compte que també exigiré a aquesta formació que oblidi la disciplina partidista estatal i que sàpiga que el representant que surti de la unió de tots aquests partits només defensarà els ciutadans de les Illes Balears per damunt qualsevol altra casta d'interessos.

Si Entesa per Mallorca, Esquerra Republicana, Unió Mallorquina, Partit Socialista de Mallorca i Esquerra Unida s'uneixen, poden comptar amb la meva adhesió i amb el meu vot, però si deixen EU fora, en Pere Polo no els dóna suport.

Pere Polo, exsecretari general de l'STEI-i.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.