algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Llibre de Rabasco

Ens arriben notícies que el president d'ASI, Joaquín Rabasco, que va ser regidor de Llucmajor i que ha d'encarar un judici per suposada malversació de cabals públics, està acabant d'escriure la seva biografia que sortirà publicada en forma de llibre de manera imminent, és a dir, abans de les eleccions de març. Rabasco fa una repassada de la seva vida -va ser policia nacional a Euskadi en els temps durs de la Transició-, es defensa de totes les acusacions de què és objecte, i envesteix contra els seus detractors. Ens asseguren que el llibre farà una especial menció de la «persecució» que el polític patí del diari de Pedro J. Ramírez, que Rabasco denuncià als tribunals perquè es confecciona i imprimeix en unes instal·lacions presumptament il·legals.

La batlessa, «desconnectada»  

Després de mig any d'una intensa activitat política i institucional fora de mida, la batlessa de Palma, Aina Calvo, decidí desconnectar-se. Després de la festa de l'Estendard, dilluns passat, se'n va anar de viatge per passar el Cap d'Any fora de Mallorca, i no feia comptes de reincoporar-se als seus maldecaps habituals fins avui mateix.

Joan Marí i Paris Hilton  

El nostre col·laborador Joan Marí ha rebut un bon grapat de sol·licituds de lectors interessats que els envii el document que Paris Hilton penjà a internet, i on la cantant apareix practicant una fel·lació per promocionar la seva cançó Stares are blind. El vídeo va estar poquíssim temps a la xarxa, el suficient, tanmateix, perquè en Joan el gravàs i en pogués fer un magnífic article que publicà el diari despús-ahir, el darrer dia de l'any.

La Wii, esgotada  

S'ha esgotat als comerços de tot Mallorca aquest aparell de jocs que està fent furor entre els més joves, però que molts no podran rebre per la festa de Reis. La consola, mitjançant la qual es poden practicar esports virtuals a partir dels moviments del cos humà, no es reposarà a les tendes fins a finals de mes, segons asseguren els proveïdors. En una coneguda tenda de Palma, dissabte passat, un senyor es «plantificà» i exigí que en necessitava una fos com fos, i que estava disposat a pagar el que n'hi demanassin. Tot i el seu interès, la petició va ser impossible de complir perquè no n'hi ha.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.