algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Barcelona

Dissabte que ve hi ha convocada una manifestació a Barcelona en contra de les infraestructures que, com l'AVE, estan causant un daltabaix a la capital catalana. Doncs bé, sembla que en el manifest que es llegirà per part de la Plataforma pel dret a decidir hi haurà una referència a les infraestructures balears, començant pel metro. L'Obra Cultural hi serà present a través de la Federació Llull.

Nit cultural

L'OCB fa feina de valent per a la celebració de l'actual edició de la Nit de la Cultura, que es durà a terme el pròxim 15 de desembre al Teatre Principal de Palma. IB3 i TV3 coproduiran l'esdeveniment, que s'emetrà per ambdós canals públics.

Esclata-sang

Alguns dels assistents a la Fira de l'Esclata-sang que tingué lloc a Mancor de la Vall el cap de setmana passat quedaren sorpresos pel gran increment de la construcció en aquesta localitat en terreny rústic, tant a la zona de la carretera d'Inca com als turons que duen a Selva. I allà, en plena fira, sorgí una idea: organitzar protestes contra el caseterisme il·legal arreu de Mallorca, terme a terme, forçant els ajuntaments a donar la cara.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.