algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Mort digna

Un club de futbol, voleibol, hoquei, petanca o bàsquet ha de tenir garantida la seva supervivència per l'estima de la ciutadania. No es pot mantenir de manera artificial un equip, tant si el patrocinador és institucional com si és privat. Evidentment, la política territorial del Govern no pot estar marcada, ni tan sols influenciada, per un patrocini esportiu. Encerta el Govern a protegir les Fontanelles i la junta del Palma Aqua Màgica no té més remei que cercar una mort digna. Si el patrocini d'Aqua Magica és imprecindible per garantir la supervivència de l'equip ben aviat podrem comprovar com el Palma Aqua Màgica és perfectament prescindible per l'esport balear.

Intentar pressionar el Govern informant de la desaparició del conjunt de Lliga LEB és un intent desesperat. Estic, a més a més, segur que serà inútil, les Fontanelles són molt més importants que el conjunt que presideix Guillem Alomar.

L'ara anunciada desaparició d'aquest equip no fa altra cosa que constatar el fracàs d'uns arquitectes que començaren la casa per la teulada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.