nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Connolly

El llibreter Eduardo Connolly ens ha fet saber que ja no milita al partit Democracia Nacional, tal com publicàrem fa uns dies. Hem pogut saber que ara es dedica a impartir conferències en fòrums, com la que va oferir la setmana passada a Madrid, organitzada pel Frente Cultural del Movimiento Social Republicano, on parlà de la ideologia política de Tintín. A aquest fòrum hi va assistir Visnja Pavelic, filla d'Ante Pavelic, fundador del moviment ultranacionalista croat coneguts com els ustachi, aliats dels alemanys durant la Segona Guerra Mundial.

Joana Barceló

Hi ha un fil de rumor (no arriba ni a rumor) que indica que la Moncloa veuria amb molt bons ulls que l'actual presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló, fos la cap de llista del PSIB-PSOE a les eleccions generals. Aquest rumoret indica que Barceló podria ser fins i tot ministrable cas que Zapatero revalidàs victòria. Tot i així, encara queda molt per decidir d'aquesta qüestió i res no està fermat. El segur, però, és que la Moncloa vol primeres espases al cap de cada llista electoral.

Moragues i IB3

El conseller de Presidència, Albert Moragues, que ahir defensà al Parlament la gestió d'IB3 davant l'escomesa del PP, deixà molta munició dialèctica en el tinter. S'esperava una envetida molt més forta per part dels conservadors, que al final va ser més renouera que eficaç. Moragues tenia una bona bateria de respostes referides al deute d'IB3 durant l'etapa del PP en el poder.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.