algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Reflexió setmanal

Acaba la setmana per a aquesta pobra columna, que també necessita descansar, i arriba el moment de la reflexió setmanal.

Primera reflexió. Entram dins un cap de setmana sense lliga de Primera divisió. Es produiran algunes crisis familiars per aquest motiu?

Segona reflexió. Val la pena anotar el moment dolç entre el Govern i els hotelers. Ja està bé que no hi hagi rancúnies i que el President hagi oblidat els insults, les amenaces i els menyspreus de la seva primera legislatura.

Tercera reflexió. És molt positiu que les Illes Balears apostin pel turisme cultural, però si volem que els turistes vénguin atrets per la cultura és necessari crear una oferta prou atractiva.

Quarta reflexió. Paco de Lucía no és barat, però és un mestre de la guitarra i un bon orador. Podem trobar altres ambaixadors, però -i això no em pensava dir-ho mai- m'estim més en Paco de Lucía que na Claudia Schiffer -i no parl, evidentment, de qüestions físiques.

Cinquena reflexió. Quan el capità abandona el vaixell tothom està legitimat per fer el mateix. Molta sort a Rogelio Araujo, que deixa la política.

Sisena reflexió. Mestre Guillem Frontera m'ha renyat aquest setmana. La seva renyada és aigua de Lourdes per un servidoret.

Setena reflexió. UM té molts de candidats a presidir el partit. Nadal, més gestor, vol ser president, i Ferrer, gestor i ideòleg, vol un partit més nacionalista. Un aporta la gestió i l'altre hi suma l'element més ideològic. El matrimoni perfecte? Ho sabrem dia 15 de desembre, però sembla clar que un col·lectiu és la suma d'individualitats que, encara que pensin diferent, saben pactar.

Vuitena reflexió. Al Govern i a Balears de cada vegada es parla més d'esquerra i dreta, i menys de nacionalisme. PSM (Sampol ja ho fa) i UM haurien d'intentar trencar amb aquesta pràctica i introduir el nacionalisme en el debat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.