algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

La doble militància

Josep Lluís Carod-Rovira, de visita institucional aquests dies per Mallorca, ha mantingut durant molt de temps una doble militància política. Tenia el carnet d'ERC al Principat i el del PSM a Mallorca. Naturalment es tracta d'una altra època perquè ara el seu partit, encapçalat per Joan Lladó, té força institucional i té responsabilitats de Govern, a Balears. Tot i així, els antics lligams de simpatia Carod-PSM continuen vius.

Atenció els pressuposts  

El conseller d'Hisenda, Carles Manera, presenta avui els pressuposts de la Comunitat Autònoma per a l'any que ve. Hi ha molta d'expectació perquè ja es veuran clarament les intencions de l'Executiu de centreesquerra respecte d'infraestructues i inversions. També es veurà fins quin grau estan ofegats pel deute i quina capacitat real de maniobra tenen. Manera s'ha mostrat fins ara disposat a assumir «una certa capacitat d'endeutament dins de límits raonables». Avui es començaran a conèixer aquests límits i, tambè, les diferències amb l'anterior Executiu en matèria social.

Infraestructures amb goteres  

Les intenses pluges que han caigut aquestes darreres setmanes ens mostren la realitat de moltes infraestructures. Per exemple, al túnel per on passa la Via de Cintura a l'alçada de Gènova, hi cauen unes goteres enormes. Ja és preocupant que això passi en plena tempesta, però molt més que le goteres durin dies i dies. Hem de pensar que damunt hi han cases habitades. Sembla evident que moltes infraestructures mallorquines s'han de revisar de dalt a baix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.