algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

La protecció de Son Espases

En ambients de la Real es comenta que la protecció dels terrenys que envolten Son Espases beneficiarà més a l'empresa concessionària, perquè tots els serveis de bars, restaurants, quioscs i aparcaments situats dins del complexe sanitari estaran controlats per aquesta empresa durant trenta anys. Si al voltants només hi ha ametlers, aquests serveis seran molt mès rendibles que a Son Dureta, on hi ha molta oferta complementària independent als voltants.

Façana marítima  

El silenci de Cort i del Govern sobre la façana marítima de Palma pot posar en guàrdia aviat els veïns de la zona. La promesa dels partits que ara governen Cort era fer un parc devora l'edifici de Gesa i a primera línia. Però tanta demora, tanta demora... té mosca a molta de gent. També s'ha d'esperar a veure que en diuen els tribunals i com es mou l'empresa Núñez i Navarro, titular de la llicència urbanística.

Tres institucions  

Aquest dies es parla molt en mitjans culturals de les tres institucions i organismes que, en teoria, han de desenvolupar la mateixa feina: l'Institut d'Estudis Baleàrics, la Direcció General de Cultura i la pròxima creació de la delegació balear de l'Institut Ramon Llull. «Tres línies d'actuació amb tres caps de reconegut prestigi al front i un mateix objectiu. Hi ha qui ho entengui?». Les tensions del pacte podrien sortir a la llum a partir d'aquest trinomi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.