algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Quina decepció!

Mentiders, hipòcrites, pocavergonyes, venuts, corruptes, traïdors, incompetents, falsos, còmplices, manipuladors, especuladors,... ASSASSINS!

Governants d'aquesta terra, potser us sonen aquestes paraules, perquè és com vau titllar el Partido Popular quan tenia la intenció de fer l'hospital a Son Espases. Podeu elegir, perquè cada un d'aquests mots us és aplicable igualment a tots i cada un dels que formau aquest Govern.

Partits venuts que no han sabut fer més que callar i baixar-se els calçons. PSOE, promeses buides; BLOC, traïdors emmascarats rere el «no». Heu fallat a la vostra promesa i votants. Digau adéu a les intencions de recollir un sol vot d'aquells que els darrers quatre anys us donàrem suport perquè confiàvem en un canvi de Govern i d'actitud i aptituds. Fórem ingenus...

Dins Son Espases hi enterrau molt més que ciment per als fonaments, hi enterrau la vostra dignitat, la vostra credibilitat i la nostra confiança.

Terra estimada, terra violada per governants que tan sols et volen mal. El cel bramava el vespre en què els governants han decidit no canviar i seguir-te escorxant sense escrúpols. Nosaltres hi seguirem essent i pensam deixar el llegat a les properes generacions de la ràbia continguda, de la ràbia que els farà cridar més fort per demanar justícia pel nostre país, que uns quants encara estimam.

Tanmateix,... Ens hi trobaran! Salvem la Real!

Josep Llabrés Prat.
Secar de la Real.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.