algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Llei d'ordenació del territori

Una de les principals dificultats amb què es troba el Govern balear per posar en marxa la seva llei d'ordenació del territori són les grans diferències territorials existents entre Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Cada illa és un món. Aquest és un dels punts on no hi ha acord amb la proposta presentada per Unió Mallorquina.

Mal de cor  

L'afirmació de Francesc Antich que té mal de cor per la qüestió de Son Espases s'ha escampat en la vida social i econòmica. Des de fa uns dies existeix una nova negativa a Mallorca: No puc fer el que em demanes, amb mal de cor t'he de dir que no. Aviat podria passar a formar part del llenguatge popular, sobretot quan es necessita una petita dosi de cinisme.

Homenatge a Tomeu Ferrer  

La polèmica oberta per l'escrit sobre el ciri i la foto del rei publicat per Joan Lladó, líder d'ERC i conseller d'Interior del Consell, en dos setmanaris de Manacor en record de l'escriptor Tomeu Ferrer, podria acabar en un homenatge a aquest autor. Fonts d'ERC a Manacor estudien fer realitat aquest acte de reconeixement.

Matas i un fred glacial  

Continuam sense notícies de Jaume Matas mentre fa «les amèriques». Tothom marca distàncies glacials amb l'expresident, i la gent del PP no és una excepció. Fins i tot l'empresari que li està cobrint l'esquena diu que no en sap res, de Matas. Tothom juga al PSOE, com molt bé explica el darrer número de la revista Desarrollo de Rafael Caballero.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.