algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El metge Mena cerca suports

Diuen per Sant Joan que Arnau Company, conegut com el metge Mena, estava ahir cercant suports en el poble de persones que volguessin fer declaracions per la televisió a favor seu. De fet, el veren pels bars del poble en demanda d'actituds solidàries. Però després d'haver revelat intimitats sexuals d'antigues pacients, encara que fos en noms simulats, com diu ara, sembla que sent molt de buit entre els seus conciutadans.

Parafernàlia al Consolat  

El president Antich comunicà ahir als seus socis de Govern la decisió de Son Espases al Consell de Govern. Parlà de manera molt sentida, quasi com si celebràs un ofici religiós. Diuen que hi havia una tensió que es podia tallar amb un ganivet. No hi va haver votació respecte a això. Tot estava dat i beneït. No s'havia vist tanta parafernàlia a aquella casa des del 18 de juliol del 1995, data en què José María Aznar mostrà el portal a Gabriel Cañellas pel cas del túnel de Sóller.

Renou al Bloc i als voltants  

S'espera renou dins els partits del Bloc en els pròxims dies. Algunes bases d'aquests partits acusen els seus dirigents d'haver cedit massa davant Antich en la qüestió de Son Espases i que això, a la llarga, beneficiarà el bipartidisme. Consideren que els socialistes es refaran, però les formacions situades a la seva esquerra no. La indignació en algunes plataformes ja s'expressa en propostes de fer algun nou partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.