algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Diada

La Diada de Mallorca 2007 ha estat discreta, però s'ha fet notar. En realitat, disposats a inventar una data per a celebrar la nostra Diada ja podrien haver cercat un dia que no caigués tan a prop del mes més inhàbil de tots, l'agost. De tota manera, la data és la que és i ara cal que els actes es desenvolupin el millor possible.

Nou govern al Consell, poc pressupost, però s'ha organitzat una Diada ben digna. Avui vespre mateix no es perdin el concert al monestir de la Real.

La veu cantada de Maia Planas, la veu versada de Miquel Mestre, i el piano de Sergi Cuenca ens acompanyarà en un claustre màgic.
A partir de les nou del vespre "siguin puntuals"podrem sentir la música d'Antoni Parera Fons i els poemes cantats i recitats d'Alcover, Costa i Llobera, Mestre, Riera i Vidal Alcover.

De fet, aquest concert no fa més que difondre una de les tasques que durant temps ha dut a terme Parera Fons, musicar i enregistrar autors de les Illes Balears. En aquest sentit, l'aportació cultural del compositor i productor musical manacorí cal ser tenguda molt en compte. Parera no és una d'aquelles persones que contínuament expliquin que estan fent, i si a això li sumam que els mitjans d'aquí tampoc no es preocupen gaire de la feina dels nostres creadors a l'exterior, el resultat és el desconeixement. Sabem que està fent ara Miquel Barceló, amb qui està enregistrant Antoni Parera, on canta Joan Pons, etc?

Bé, en qualsevol cas, Parera es troba fent feina. Maia Planas acaba d'enregistrar uns poemes musicats per ell, ara ja ha musicat uns altres poemes de Miquel Mestre, prepara el musical Un Regne enmig del mar, etc.

Recordin, si volen gaudir de bones composicions, bons poemes, bones veus i bon pianista no es poden perdre el concert a la Real, avui, a les 21h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.