cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
10°

11-S a Nova York

L'animador cultural Antoni Torrens participa d'aquí a uns dies a Nova York en un acte que promou l'Institut d'Estudis Baleàrics per donar a conèixer la cultura popular illenca. El problema és que Torrens i el seu equip es desplacen a Nova York el pròxim dia 11, sisè aniversari de la destrucció de les Torres Bessones. Què diran els agents de Duanes i la policia novayorkesa si Torrens desplaça dimonis i dimonions per fer la seva exhibició? Ho prendran com una mala premonició?

Saïda i el Congrés  

Després de la celebració de l'acte de solidaritat amb Saïda Saddouki per discriminació lingüística celebrat dijous passat a la seu de CCOO a Palma, el líder d'ERC i actual conseller d'Interior del Consell, Joan Lladó, es mostrà més convençut que mai que aquesta qüestió s'ha de convertir en bandera d'integració dels immigrants. ERC du la qüestió al Congrés dels tiputats per treure els colors als qui encara no han assumit els drets lingüístcs dels calalanoparlants.

«Rosa és Rosa»  

Aquest és el missatge que estan llançant aquests dies dins el PP els partidaris de Rosa Estaràs perquè aquesta es pugui assentar com a líder indiscutida del PP. Fins ara, Rosa era identificada com la mà dreta de Jaume Matas, que feia fil per randa el que li dictava el seu cap de files. La fuita a la francesa de Matas cap al Potomac podia haver deixat tocada Rosa, que a partir d'ara ha d'exhibir vida pròpia, personalitat única i intransferible i capacitat de lideratge sense estar subjecte a ningú. Per això els seus lleials han llançat el tam-tam Rosa és Rosa, que recorda l'eslògan maurista nosaltres som nosaltres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.