cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

En defensa d'allò que és nostre

Dissabte que ve, dia 25, a la platja de Sa Marjal, celebrarem el primer festival per a la recuperació dels camins públics i la possibilitat de poder transitar per la costa sense rebre garrotades, uns drets constitucionals que els polítics (mirau quines coses!) no defensen i fins i tot ens volen negar.

Sembla mentida que en ple segle XXI les organitzacions civils encara hagin d'organiztar mobilitzacions per reclamar als polítics allò que és de tots segons el costum i aquesta bírria de Constitució que diuen estimar tant, però que tan poc disposats estan a fer complir.

És una indecència que s'empari i es consentei que propietaris alemanys barrin les finques que han comprat, o que milionaris madrilenys construeixin piscines il·legals damunt la mar i prohibeixin passar amb el vist-i-plau de les autoritats governatives i l'empara de la Guàrdia Civil.

Als polítics se'ls hauria de caure la cara de vergonya. Tots els pagam a finals de mes perquè defensin el bé comú, i resulta que només es preocupen de guardar la cadira i el cotxe oficial. Per això ens sobren tots, des de Matas fins a Antich, des de Zapatero fins a Rajoy, perquè cap d'ells té nassos de fer-se respectar davant el seu poble.

Antoni Barceló.
Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.