cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Horris Kamoi

El popular i ben engrescador grup Horris Kamoi, un clàssic entre els antics picadors i integrat per professors del Conservatori, començava sempre les actuacions explicant una tèrbola actuació de Maria Umbert, arran d'uns fets que provocaren la censura del grup i provocaren la rescissió contractual d'una professional. Ara fa uns dies, a l'actuació que va fer el grup a Portocolom, el cantant va ser més lacònic: «A partir d'avui no tornarem a parlar d'aquella nina». Algú del públic no ho va entendre i va demanar: «I què deis, de na Maria Umbert?». El cantant va respondre: «Qui era aquesta?». El cert és que són molts els seguidors d'Horris Kamoi que esperen que el grup pugui actuar de nou a una IB3 democràtica.

A la Costa dels Pins  

Residents de la Costa dels Pins telefonaren dissabte de matinada a la Policia Local perquè anàs a posar ordre al xalet del senyor Pérez Sherif que, i com és tradicional, munta una verbena musical a ca seva que no acaba fins a les quatre de la matinada. Els agents s'hi personaren, però ni per aquestes varen ser capaços de fer abaixar la música. Hi ha coses que no canvien, per molts de batles i regidors que canvïin.

Joana Barceló i Assumpta Vinent  

Dues maneres de fer les coses a Menorca: mentre que la presidenta Joana Barceló recupera i integra molt hàbilment el seu sector crític (Francesc Fernández Terrés va ser nomenat divendres gerent de l'Ibisec), al PP es tiren els trastos pel cap: la secretaria general del partit, Assumpta Vinent, va treure els ganivets de matar porcs i demanà en públic als responsables de la desfeta electoral (l'excandidat i senador Pep Seguí i el president Lafuente) que dimitissin. No fa falta dir que va ser molt severament amonestada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.