algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

2.500 euros

Jo pens que, més que un xec regal per valor de 2.500 euros, intercanviables a qualsevol centre d'El Corte Inglés, pub o casino per roba de moda, copes de whisky o, simplement, un instant d'emocions i res més, el que hauria pogut fer el Govern central és promoure més escoletes gratuïtes i de major qualitat per a infants de 0-3 anys, que molts doblers costen les que no estan concertades, i les que ho estan, es troben plenes. Segur que així els doblers no se n'haurien anat per les bardisses, s'haurien invertit en un servei necessari i s'hauria creat feina, però es veu que més important que tot això és treure mesures electoralistes que donin vots a les generals, siguin de les famílies més humils "i que possiblement més malgastaran els doblers" o de les potentades, que obriran una llibreta amb els primers euros que ha «guanyat» l'infant a la seva vida per si sol, i que ben segur seran considerats com el preludi d'una vida plena de felicitats.

Sembla com si Zapatero regalàs els seus doblers, però és que no ho són, seus, són de tots, ells just els administra. I a mi em sembla una perversió que l'Estat regali doblers, sigui pel que sigui. Aquesta no és la seva missió, sinó invertir-los tan bé com sigui possible perquè repercuteixin en el benestar general.

No ens trobam en una república bananera. Tampoc no som en els temps dels cèsars romans que repartien monedes per acontentar el populatxo. La nostra dignitat com a ciutadans i la nostra estima com a persones ens fa entendre que aquestes prebendes de Zapatero no responene a altra cosa que a fer-se popular per adquirir vots. Per això, i encara que just sigui per això, no tindrà el meu vot.

Antoni Barceló. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.