cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Maria de la Pau Janer

Es posin tranquils els milenars d'admiradors literaris de Maria de la Pau Janer que esperen amb impaciència pauloviana la lectura del pròxim best-seller de l'escriptora llubinera. El seu pas fugaç per la política recomana a l'editorial que passin alguns anyets abans que torni a publicar. És clar que d'ocupacions no n'hi faltaran, a Maria de la Pau. Ens asseguren que els nous rectors de la Universitat estan ansiosos perquè reprengui les seves classes al departament de Filologia a partir del mes de setembre.

De moment, ni cas

Els diaris britànics i alemanys no havien prestat fins ahir cap atenció ni havien fet cap menció a la polèmica oberta pels joves d'ERC sobre l'estiueig de la família reial a Mallorca, àmpliament difosa pels mitjans afins al Partit Popular i els alarmats representants del sector turístic mallorquí. Aquesta vegada, i de moment, diaris sensacionalistes com el Bild Zeitung o tabloides londinencs com el The Mirror o The Sun han tingut més seny que no alguns que viuen aquí del turisme.

Antich, de festa

El president Francesc Antich celebrà dimarts, i fins a altes hores de la matinada, les festes del seu poble, Algaida. La revetla de Sant Jaume fou intensa, fins que a les quatre de la matinada Antich «acabà els menuts» i abandonà el bar de la plaça juntament amb la seva dona i un dels seus fills. L'endemà hi havia feina per devers el Consolat.

Corrensos

La consellera insular de Cultura, Joana Lluïsa Mascaró, tingué ahir una agenda ben atapeïda. L'enfilall de rodes de premsa començà a les nou i mitja del matí a Palau Reial. La segona fou a les 10.30 i la tercera, mitja hora més tard, a la Misericòrdia. I al migdia, Mascaró marxà corrent cap a Llucmajor per assistir al plenari del qual és regidora en l'oposició.

Moviments a la Costa dels Pins

Ens comenten que comença a haver-hi moviments entre residents a la Costa dels Pins per fer alguna activitat similar a la que s'organitzà l'any passat en defensa de l'ús exclusiu del litoral i del «dret d'expressió» de Pedro J. Ramírez. S'obri el paraigua abans que es posi a ploure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.