algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

«Pasmo y estupor»

Ahir, i en el decurs d'una entrevista al programa «La Mañana de Cope» amb la cordinadora del PP balear, Rosa Estaràs, el periodista Pedro J. Ramírez manifestà el seu «pasmo» i «estupor» perquè «el visitante que no tocó el timbre», en referència a Joan Lladó, sigui l'actual responsable d'Interior del Consell de Mallorca. Tot i que Ramírez l'hi posà a cos què vols, la valldemossina no entrà en el tema de la piscina.

A la fi, la carta ha arribat  

Deixam constància que l'escriptor Antoni Serra ha rebut finalment la carta de l'Institut d'Estudis Balearics que el convida a participar en la Fira de Frankfurt. Fa dos mesos que es deia que la carta havia sortit, però no acabava d'arribar.

Jopela, 13 cims en 5 dies  

Ha tornat dels Pirineus José María Àlvarez, el famós muntanyista, més conegut per Jopela, després d'escalar 13 cims en només cinc dies. Es tracta d'un entrenament extraordinàriament dur amb vista a la seva futura expedició a Indonèsia.

Nájera, primera vaga  

Hi ha gran interès per saber com se'n desfarà la consellera de Treball, Margarita Nájera, amb el seu primer conflicte: la vaga que han convocat els treballadors de seguretat de Trablisa de l'aeroport.

Canvi important  

El canvi de president a la Federació Hotelera tindrà un efecte important en la comunicació de l'organisme. Antoni Horrach fa comptes de ser molt contingut que el seu predecessor, Pere Cañellas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.