algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Comentaris malintencionats

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics adreçà una carta a la Conselleria de Cultura en què anunciava que havia posat el càrrec a la seva disposició. Tanmateix, i de manera insistent, circula un rumor segons el qual Janer Manila continuarà al cadpavant de la institució almenys fins Nadal. El mateix Janer ha assegurat que són comentaris molt malintencionats. «No els heu d'agafar ni d'en terra», diu.

Un èxit d'exposició
La mostra organitzada per la Galeria Maneu dels dibuixos que l'artista Antoni Gelabert realitzà a principi de segle XX ha estat un èxit enorme de públic i de vendes.

Maria Umbert, a Sol Melià
L'exdirectora general d'IB3, Maria Umbert, passarà a treballar en el departament de comunicació de la cadena Sol Melià en qualitat de directora, segons ens assseguren fonts ben informades. El seu lloc de treball serà a la seu central de Palma. Abans hi havia qui situava Umbert per devers Madrid.

Bravo, reforçat

Sembla que Lorenzo Bravo ha sortit reforçat en la direcció de la UGT, després del malestar expressat per sectors socialistes per la manca de suport a la candidatura de Francesc Antich i els flirteigs amb el Govern de Jaume Matas. La presència de Margarita Nájera al capdavant de la Conselleria de Treball hi hauria influït.

Nájera

Hi ha qui assegura que, amb un poc de paciència, la portaveu del Govern Antich, Margarita Nájera, acabarà per expressar-se en un mallorquí tan bo com el de José María Rodríguez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.