algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Els números de Sampol

Diuen fonts del Bloc que foren els números que va fer Pere Sampol, exsecretari general del PSM, els que els feren canviar de parer i adoptar una posició molt més dura amb vista a la formació del pacte de centreesquerra. Sampol els va dir que separar les competències d'Economia a la Conselleria de Comerç i Indústria equivalia a perdre tot el capítol de subvencions i que era «una trampa». Com se sap, Sampol va ser vicepresident econòmic a l'anterior etapa del Pacte de Progrés. Les seves anàlisis negatives sobre els primers preacords també s'escoltaren per a altres tipus de competències. Per altra banda, es mostrà molt crític amb el fet que UM assumís Medi Ambient.

Bernadí Coll, feliç
Diuen que el batle de Mancor, Bernadí Coll (PP), semblava un infant amb sabates noves a les festes de Sant Joan celebrades al poble. Resulta que Coll tingué molta oposició a les passades eleccions municipals, encara que aconseguí revalidar la majoria absoluta per pocs vots. I continua la preocupació mancorina per l'excés de construcció, inclosa la de les zones de marjades, de valor paisatgístic incalculable.

L'esperança Pere Rotger
Després de la fuita de Jaume Matas amb la intenció d'establir-se als Estats Units, molta militància pepera tradicional comença a mirar cap al batle d'Inca, Pere Rotger, com el prototip de polític populista, dialogant i obert que podria treure el partit del poll en el futur. L'estil Rotger pot tenir molt de futur.

I les denúncies de Sisí?
A Selva hi ha expectació per saber què fara Fiscalia amb les més de trenta denúncies que té en el seu poder per suposades il·legaltitats urbanístiques. Diuen que el batle, Joan Rotger, conegut com a Sisí (no sap dir que no) està molt nerviós per aquesta qüestió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.