algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Ànims

Ens hem de felicitar i encoratjar a seguir endavant amb el nostre projecte de present i de futur, que ens permetrà seguir amb aquell optimisme que sempre ens ha caracteritzat. En el meu propi nom, i així mateix en el nom de la Junta local de la nostra Vila, vull manifestar-vos la meva més sincera enhorabona pels resultats electorals obtinguts en la darrera convocatòria.

Som la força política més votada en tot el territori balear. Aquesta és una realitat en la qual, per la qual tots hem treballat de valent i amb il·lusió. El panorama pot no haver resultat el més idoni per a dur endavant les bones iniciatives que han vingut, fins ara, garantint el benestar i la tranquil·litat dels nostres conciutadans. Això és una realitat. Fins i tot aquell resultat que ens pogués ser mes favorable, podent formar govern en minoria, se'ns presenta ara com un repte. Garantir la governabilitat es presenta com una singladura per a la qual caldrà plantejar pactes contínuament amb la marineria. Aquesta és la situació.

I aquí, des de la nostra Vila, amb una perspectiva i realitat si més no peculiar, tot plegat se'ns presenta optimista i encoratjador a la vegada. Siguin quines siguin les afinitats que permetin formar govern a les diferents institucions, i des del nostre més absolut respecte, ens hem de congratular per representar la més àmplia majoria d'habitants. I per tot això, què ens hem de felicitar i encoratjar a seguir endavant amb el nostre projecte de present i, sobre tot, de futur. Un futur que cada cop segur seguirà essent nostre i per al qual ens pertoca fer tot el possible, a fi de garantir la governabilitat i la responsabilitat, cosa que ens permetrà seguir endavant amb aquell optimisme que sempre ens ha caracteritzat. Axí que, ara, com a comiat «Felicitats, coratge i endavant que empenyen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.