muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Televisió i país

Perdonin la publicitat, però només és l'excusa per desenvolupar la teoria. Com alguns sabran un servidor fa un programa d'anàlisi de l'actualitat a Televisió de Mallorca. Durant aquests mesos, i durant els darrers 42 programes, han passat per De Nit multitud de personatges que tenien moltes coses a dir. I tant en aquest programa com a d'altres de Televisió de Mallorca els espectadors han pogut veure el món des d'un punt de vista d'aquí, i els entrevistats hi han pogut transmetre les seves idees i opinions.

En aquest sentit, de cada vegada coneixem més la nostra gent i observam la vàlua dels nostres agents socials, dels professors de la UIB, de la gent del món de la cultura, etc.

Despús-ahir mateix, Carles Manera va ser present a De Nit. Un economista prestigiós, que fa unes anàlisis de la realitat acuradíssimes, que investiga, que sap explicar de manera planera el dia a dia de l'economia, que ha estat convidat per Paul Preston i la prestigiosa London School of Economists, etc. Ara tenim l'oportunitat d'escoltar-lo per televisió -a part de llegir-lo en aquest mateix diari- i això pens que és bo per a tothom.

Una televisió seriosa, que interpreti el món des de Mallorca, i que ens informi de manera plural és necessària i pens que Televisió de Mallorca ho ha fet des del primer dia.

Ara per ara, els espais físics de treballs són millorables -a l'espera del nou edifici-, la quantitat de personal és la mínima necessària, la sobrietat és major que la desitjable, però el producte és bo. I és bo gràcies a un munt de gent -la majoria molt jove- que veu com estan construint una televisió amb ganes i il·lusió. I no tenc cap dubte que aquesta gent és el vertader actiu de Televisió de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.