nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els rodriguistes i Maria de la Pau

La inclusió de Maria de la Pau Janer en les llistes del PP no ha estat, en principi, mal vista pel sector rodriguista del partit, però sí reclamen que l'escriptora se sotmeti a la disciplina a l'hora de fer declaracions. Els rodriguistes són molt optimistes en tot el que fa referència a enquestes electorals, consideren que ja freguen la majoria absoluta i interpreten el fitxatge de l'escriptora com «una aposta personal de Jaume Matas per llevar el màxim de vots a UM i tenir més segur el triomf».

Feina a la seu d'UM a Calvià

Com se sap, UM de Calvià ha hagut de prescindir de la seva candidata número 9 a la llista del partit, Nani Stecker, que és d'origen alemany, per problemes burocràtics amb la documentació de la seva nacionalitat. No obstant això, l'han posada a la seu del partit a atendre la gent amb el seu perfecte català i s'ha convertit en una de les cares més conegudes de la formació. Casualment, les seus d'UM i del PP estan situades a només uns 50 metres.

Campanya de Felip i de Sancho

El partit Coalició de Treballadors per a la Democràcia treballa de valent per a les pròximes eleccions. Els seus caps de llista són Bartomeu Sancho (presidència del Govern), Pere Felip (batlia de Palma) i Antoni Joan Julve (Consell). «Tenim molt pocs mitjans, però actuam conforme a la llei més antiga i infal·lible de la democràcia: el boca a boca», afirmen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.