algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

S'Almudaina

La urbanització de la zona de s'Almudaina, al port d'Andratx, per part d'una societat assessorada jurídicament pel president del Consell Consultiu, Miquel Coll Carreras, pot tenir una gravetat molt més gran del que es pensava. Resulta que aquestes construccions estan situades molt a prop, però un turó més amunt, dels blocs d'apartaments il·legals construïts mentre el batle Eugenio Hidalgo feia els ulls grossos i que són un dels motius del seu empresonament. A s'Almudaina, tot i que la Llei d'Espais Naturals de principis dels noranta hi permetia construir, allò cert és que la llei autonòmica de l'11 de març del 2000 ho va prohibir perquè considera que la zona és àrea d'interès paisatgístic.

Més i més ciment

Tot i així, les construccions allà dalt han continuat fins avui. Com se sap, Coll Carreras demanà per carta al director general del Territori del Govern, Jaume Massot, que li arreglàs la cosa. Ara Coll Carreras està imputat per tràfic d'influències i com a tal haurà de declarar davant el jutge Latorre.

L'homenatge a Hidalgo

Com se sap, Eugenio Hidalgo volia fer un acte durant les passades festes de Pasqua per acomiadar-se dels funcionaris d'Andratx. L'actual batle Porcel hi havia donat el vistiplau, i fins i tot algun Policia Local començà a convocar gent. Però l'acte no es va dur a terme. El secretari general del PP, José María Rodríguez, ho prohibí de manera rotunda i contundent.

Maria de la Pau

El columnista Joan Barri afirma el següent en l'edició d'ahir d'El Periódico: «Una amiga libèrrima ha decidit entrar en política. Ha fet ús de la seva llibertat de decisió i l'aplaudeixo. El dia, pròxim, que per aquesta llibertat vegi retallada la seva llibertat de pensament, sentirà la soledat de l'ànima». El comentari es titula Profecia i, lògicament, va dedicat a Maria de la Pau Janer, que formarà part de les llistes autonòmiques del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.