nubes dispersas
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 12.03°
16°

EU-EV a Artà i Son Servera

Les agrupacions d'EU i EV a Son Servera i Artà ténen problemes greus en la formació de les seves llistes municipals «perquè la direcció d'Esquerra Unida a Palma posa entrebancs a alguns noms dels que hi formen part». Aquesta situació fa que hi hagi molta preocupació a grups d'ambdues poblacions ja que manca poc temps abans de procedir al tancament de les llistes per precepte legal. Sembla ser que a Palma hi han «dos importants pesos pesants que voldrien unes llistes més al seu gust i no lis acaba d'agradar els acords que prenim nosaltres».

Unitat de l'esquerra a Mancor

A Mancor de la Vall es comenta molt que l'esquerra ha assolit la unitat i presenta llista conjunta a les municipals. L'encapçala Maria Teresa Pou (PSIB-PSOE), coneguda com Bullida, una tècnica sanitària que forma files devora gent del PSM i els Verds. És la primera vegada que els progressistes mancorins fan pinya pràcticament des dels temps de la Germania, devers l'any 1521. També es comenta que l'actual batle, Bernardí Col (PP), que du mols d'anys fruint de majoria absoluta folgada i poder omnímode, va una mica nervioset davant aquesta candidatura que reclama el canvi a les faldes del Montaura. Durant l'era Bernardí el formigó s'ha expandit pel terme, a alguns llocs a ritme frenètic. I també a finques rústiques d'inigualables marjals. L'actual corelació de forces a Mancor és de cinc regidors per al PP i dos per al PSM.

Hidalgo vota en blanc

Està «controlat» Eugenio Hidalgo? El diari digitamallorcadiario.com, generalment ben informat del que passa per la dreta, assegurava ahir que Hidalgo demana als seus pròxims que votin en blanc a les pròximes eleccions. El fet té la seva importància, perquè l'exbatle del PP encara no ha dit qui l'avisà que seria detingut, i per la seva boca podrien sortir paraules incòmodes pels dirigents del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.