algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

No entenc algunes actituds del PSM

La sacsada que ha suposat la proposta de Bloc en el si del PSM ha produït reaccions ben curioses. Com a simpatitzant del PSM he romàs astorat més d'una vegada, però per no afegir al banyat trobava que més valia no dir res. Ara, el caramull de coses rares que s'han dit m'han empès a dir-hi la meva modestíssima opinió.

No entenc com a una persona que governà a Alaró amb un pacte amb el PP sense cap problema ara li surten bòfegues perquè el seu partit vol pactar amb EU-Els Verds. Pot ser que no siguin massa nacionalistes, però... que ho era, el PP? No entenc com ara un portaveu del PSM atorga a UM la referència nacionalista: els que podrien evitar l'estafa de Son Espases i no ho fan, els que podrien fer respectar el territori i no ho fan, els que podrien exigir la igualtat -com a mínim aquesta misèria- del català i el castellà i no ho fan, són, a parer d'aquest portaveu del PSM, els més dignes representants del nacionalisme a casa nostra (EU-Els Verds, els no nacionalistes, han fet costat al PSM en totes aquestes qüestions). No entenc com alguns militants del PSM que seguien les regles democràtiques del partit fins que perderen, no troben altra sortida al resultat d'un congrés amb plena democràcia interna que els ha estat advers, que sortir del partit. Un partit que havia acceptat en el seu moment la victòria igualment democràtrica d'aquests militants que ara s'esborren, i que mantenia els resultats que s'havien decidit prèviament. Mirau, des de fora aquesta actitud s'assembla massa a la d'aquells que formen part d'una institució sols per benefici personal. Ja sé que no és així, però ho sembla.

Pere Palou. Esporles.

Diari de Balears publicarà totes aquelles cartes que estiguin degudament identificades i el seu contingut s'adeqüi a les regles establertes per la llibertat d'expressió. El diari es reserva el dret d'extractar les cartes quan sobrepassin les 20 línies. Les cartes es poden enviar per correu a l'adreça del diari, correu electrònic redaccioUdiaridebalears.com o per fax al 971.455740.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.