algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
21°

L'auditori a Pollença

L'auditori és a l'horitzó de Pollença i és una qüestió que no es pot sostreure a la responsabilitat dels qui tenim la confiança d'una part dels pollencins.

Callar i esperar esdeveniments potser seria més còmode però hem d'expressar el que pensam encara que tengui el risc de no agradar a tothom. Ens comprometem parlant, però l'opinió pública té dret a demanar que ho facem.

Quan a la fi es presenti el projecte de l'excel·lent arquitecte que és Rafael Moneo, excel·lència que, per ventura, com a profans no som tan sols capaços ni de valorar bé, serà un moment dolç i no en parlem quan a la fi s'inauguri, si això arriba a succeir. Però això passa:

1r per una inversió de més de nou milions d'euros (1.500.000.000 de pessetes). La relació d'inversió per a cada habitant és de 100.000 pessetes per cada un, del més nin al més vell.

2n per la falta d'un estudi previ de la capacitat de gestió de tan valuós equipament, estudi que no caurà del cel, tant del projecte artístic com del projecte de manteniment.

3r per no tenir un pla de resistència a la sequera inversora provinent de la Comunitat Autònoma, com a mínim en equipament cultural que és previsible després d'un esforç inversor tan gran.

4t per no tenir una valoració de l'efecte de la minva d'ús que ha de dur a espais utilitzats actualment per a fins similars (Convent, Monti-sion, Club, Can Llobera...)

5è per no estudiar des de la responsabilitat o, encara que només sigui des de l'interès, el rumb econòmic de la Comunitat que projectes com aquest anuncien.

Es pot fer veure que l'esforç inversor el faran altres, però és impossible fer creure que si arriben dificultats econòmiques per a les Illes només afectaran els altres.

6è pel fet que ningú ha estat capaç de dir quina instal·lació cultural es pren com a referent per igualar-la o superar-la ni quines necessitats o usos concrets satisfarà.

Tot això du el grup municipal de Pollença PSIB-PSOE a pronunciar-se en contra, a partir de la responsabilitat i el risc que això suposa.

Abordam tot allò que afecta la vida del municipi de la mateixa manera que abordam el de CA NOSTRA i aquest tema més que cap altre.

Aquest NO A L'AUDITORI creim que el compartim amb una part important dels pollencins i ho feim per CA NOSTRA al marge de contingències polítiques i confiats que el temps i el sentit comú ens donaran la raó.

Miquel Serra de Gayeta. Pollença.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.