nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Què necessita Palma?

Palma necessita que la gent actuï. Ens passam la vida queixant-nos de les decisions dels nostres governants, però la majoria no som capaços d'invertir ni tan sols uns minuts diaris a treballar col·lectivament per a la millora del nostre barri, de la nostra ciutat, de la nostra illa.

La desídia i l'egoisme individuals són els aliats del mal funcionament de les polítiques. Avui vull cridar l'atenció a tots aquells ciutadans que encara no s'han plantejat si realment Palma, i tot Mallorca, vol més carreteres o bé més zones verdes protegides i alternatives de mobilitat que ens permetin decidir si quan agafam el cotxe realment el necessitam o si, ben al contrari, l'empram per obligació. Vull expressar-los també si han fet una reflexió sobre el món que deixarem a les nostres futures generacions.

Ara a Palma hi ha una possibilitat de futur: crear el Parc de les Vies. Què és el que desitjam?: una ciutat en què el cotxe en sigui el protagonista i, en conseqüència, sense contaminació i amb espais lliures en què les persones puguin comunicar-se i conviure; o una ciutat en què els protagonistes siguin les persones i no les màquines.

Hem d'actuar més i queixar-nos menys. Si volem, encara hi som a temps de fer moltes coses com, per exemple, obligar a complir la promesa electoral del PP que fa tres anys va projectar el Parc Central a Palma, i que va contribuir notablement a fer-los guanyar les eleccions.

Laura Izquierdo. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.