algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Problemes a la televisió d'Andratx

Per a la senyora Isabel Alemany Moya, regidor d'UM d'Andratx.

He llegit amb pena l'escrit d'una advocada (Alemany) referit als problemes de recepció de la televisió d'Andratx; amb pena perquè el seu castellà és tan lamentable que fa realitat allò que «allò que la natura no dóna, Salamanca no ho deixa».

Però aquestes línies no les motiva vostè, sinó el seu escrit.

La TV-Andratx es veia perquè el senyor Pujol era amo del senyal i per dedicar dues hores cada quinze dies a cobrir els actes locals i al manteniment dels equips tècnics, l'esmentat senyor percebia una subvenció de l'Ajuntament. L'esmentada subvenció la rebia l'Agrupació Ponent, associació que tenia els drets d'emissió de la televisió local.

El 30 de setembre va desaparèixer la marca TV-Andratx i en lloc seu es veié una carta d'ajust amb la llegenda «Televisió de Mallorca», senyal que continuà, i continua, «at nauseam» fins a la visita del batle i d'un tècnic a la caseta de recepció.

Davant del lamentable estat dels aparells (el manteniment dels quals corresponia a l'esmentat senyor, i vostè s'ho calla) es van tancar les instal·lacions per permetre la seva millora i ampliació del nombre de canals.

Ni l'Ajuntament ni qui subscriu aquest text van ser notificats del canvi que, sembla, havia sofert la titularitat del senyal de la televisió d'Andratx. Un presumpte conveni s'havia firmat, cinc mesos abans!, entre el senyor Pujol i el CIM.

Amb xerrameca no es guanyen vots, senyora. TV-Mallorca no serà TV-Andratx i vostè ho sap. Veurem, això sí, i abans de les eleccions, el canal de la senyora Munar. No ofengui els andritxols, no som ingenus.

Mateu Alzina Oliver, expresident de l'Agrupació Ponent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.