cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

La gràcia del director general

Carlos Jover, el director general de Carreteres del Govern balear, completa el seu temps amb dues feinetes a l'edició local del diari El Mundo: exerceix de crític d'art i de «guionista» d'una tira «còmica» que es diu «Trifàsic», segons reconegué ell mateix ahir a una periodista del nostre diari. Que l'alt càrrec feia de crític d'art ja se sabia i no hi ha res a dir, però que hagi aprofitàt un anonimat per satiritzar la gent (alguna gent) ha estat tota una sorpresa.

Qui és?

«Quin és el polític del Govern d'Espanya que ha ordenat al director general de Costes que arregli, sigui com sigui, el tema de la piscina en domini públic de Pedro J. Ramírez, on s'han banyat tants de ministres?», era la pregunta que es feia ahir Miguel Àngel Aguilar per la Cadena Ser. Nosaltres posam dos noms: Bono i Zapatero.

Reunió

Hi ha preocupació a la cúpula d'UM pels atacs que estan rebent per part d'alts dirigents del PP. Estan farts d'aquesta estratrègia popular d'estendre la mà per un costat i dir-los aliats, i amb l'altra pegar-los garrotades. No estan disposats a suportar més envestides d'aquests tipus. «Ja està bé de bona cara per un costat i al mateix temps de clatellades pel darrere», diuen.

Sineu

Hi ha comentaris a Sineu en el sentit que Esquerra Republicana estaria festejant els independents d'Andreu Matas, actualment alineats amb el PSM. Tot és xiuxiueig sense cap confirmació oficial, però sembla que hi ha hagut alguna conversa, almanco a nivell de bases. Com se sap, ERC a les Illes ha canviat de marca i a partir d'ara es donaran a conèixer simplement com Esquerra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.