cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

La portada d'Ooohéee

L'Institut d'Estudis Baleàrics s'ha espirrat d'allò més bé en l'edició de la revista Ooohéee d'Estudis sobre la Creació i Edició Infantil i Juvenil a les Illes Balears. Aquesta publicació, amb una forta projecció internacional, està previst que sigui present a la fira del llibre infantil de Bolonya i en alguna altra fira internacional, de la qual en sentirem a parlar ben prest. La portada, cessió de la successió Miró, és una autèntica meravella.

El Lobby

Ens arriben notícies que el Lobby per la Independència està enviant als directors i responsables dels grans mitjans de comunicació espanyols i internacionals còpia de la darrera querella que el periodista Pedro J. Ramírez ha presentat contra Jaume Sastre per injúries, calúmnies i xenofòbia. Per l'agrupació, aquesta denúncia suposa un atac a la llibertat d'expressió i, per aquest motiu, la difon arreu del món. Els interessats la poden llegir a la web del Lobby, en un apartat dedicat al periodista madrileny. Jaume Sastre, per cert, ha estat citat dimarts que ve davant el jutge.

Maniobres de Rosa Vich

Fonts de l'oposició de Santa Maria comenten que la batlessa, Rosa Vich (PSM), ha intentat legalitzar a la desesperada la planta Omniprint, on s'edita el diari El Mundo. Aquest edifici té una alçada de 17 metres, tot i que el màxim permès per la normativa és de 10. Segons es comenta, Vich intentà ficar quasi d'amagatotis un punt a l'ordre del dia del darrer ple per legalitzar aquests 17 metres, però en el darrer moment féu anques enrere, mentre persones del poble amb formació jurídica comentaven que embarcava l'Ajuntament en una aberració legal i un befa a la normativa vigent. D'altres també comentaren que «políticament és establir el col·laboracionisme del PSM de Santa Maria amb l'extrema dreta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.