cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Català

Quan el text de la reforma de l'Estatut arribi al Parlament, Unió Mallorquina té la intenció de defensar l'obligatorietat del coneixement del català a les Balears. No serà la primera vegada que UM fa aquesta defensa, però els seus dirigents volen que aquesta defensa tengui tot el pes i ressonància que es mereix.

Lipotímia

El conseller d'Economia i Hisenda, Lluís Ramis d'Ayreflor, patí ahir una lipotímia quan assistia a una conferència de Bernat Soria a la Fundació La Caixa. Ramis perdé el coneixement, però es recuperà tot d'una i ara es troba perfectament, fet que va poder corroborar el personal de l'ambulància que s'hi va personar tot d'una. De totes maneres, un home tan treballador com ell hauria de pensar en uns dies de descans per recarregar piles.

Suports

L'oferta de diàleg als hotelers llançada pel secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha estat molt ben rebuda a les agrupacions socialistes de termes municipals que tenen zona turística. D'aquí dues o tres setmanes hi haurà novetats sobre reunions entre membres del PSIB i empresaris del sector.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.