algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Càbales sobre Colòmbia

En ambients polítics ja es fan càbales al voltant del viatge del president Jaume Matas a la província colombiana d'Armènia, on s'entrevistà amb el president Àlvaro Uribe. Es tracta d'una província allunyada del que és el centre del país i, segons diuen, de gran bellesa. «Hi ha interessos d'empresaris balears a la zona?». Aquesta era la pregunta que es feien alguns cercles, tenint en compte que és un lloc ideal per a inversions en establiments agroturístics de gran atractiu per als viatgers de qualitat.

Revista d'Immigrants

Diuen per la Conselleria d'Immigració que la seva titular, Encarna Pastor, té la intenció de posar en marxa una revista dedicada a tota la problemàtica migratòria i a la tasca que fa el Govern balear.

Voltor negre a Bòsnia

L'agrupació tàctica Baleares, destinada a Bòsnia, participa en la reimplantació del voltor negre a la zona dels Balcans. Els militars han estat instruïts per especialistes, alguns d'ells arribats de Mallorca, i les pràctiques es desenvoluparan en zones com Sipovac o Kruzanj, de gran valor paisatgístic i ecològic. També hi col·labora personal de la Universitat de Mostar.

Diéguez i Estaràs

El diputat socialista Antoni Diéguez tornà a parlar català ahir en el ple del Parlament. Com se sap, és originari del País Valencià i el seu català adopta clarament la modalitat de la seva terra d'origen. Això no agradà a la vicepresidenta Rosa Estaràs, que mentre parlava Diéguez li digué: en mallorquí! Estaràs fou durament recriminada per la diputada eivissenca Pilar Costa, la qual li digué que «de cara a la unitat de l'idioma s'han de saber respectar totes les modalitats». Estaràs contestà després que «el que jo feia era intentar ajudar Diéguez, ara que sona el seu nom com a candidat a batle de Palma. S'ha de dir que Antoni Diéguez és un autèntic fuet per al PP i no desaprofita cap oportunitat per donar-los canya. Està clar, també, que el PP el comença a veure com el seu gran competidor en la batalla per Cort.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.